A lap csak kurva nehezen (gy.k.: sehogy nem) jeleníthető meg.

Azaz: a keresett lapot per pillanat nincs sok kedvem megjeleníteni. Kizárt, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, inkább arra gyanakszom, hogy valamelyik barom módosította az Ön böngészőjének beállításait.

Tegye a következőt:

 • Ha van két-három szabad hete, kattingasson csak tovább lelkesen. Vagy egy kis üdítőért nyomjon a refresh.gif (82 bytes) Frissítők gombra. Esetleg - azért imádkozva, hogy minden magától rendbe jön, - próbálkozzon a kattingatással később.
 • Ha mázlija van, akkor a lap címét a címsorban adta meg. Ám e művelet során hiba születhet. Ellenőrizze, hogy a szülés során nem vétett-e a gép ellési hibát.
 • A hangulat beállásának ellenőrzéséhez kattintson az Szeszek menü Krimóbeállások parancsára. A beállásoknak meg kell egyezniük a LAN(Lassan Andalogva Nő nélkül)-rendszergazdától vagy az szeszfőzdétől kapott (m)értékekkel.
 • Ha a hálózati rendszergazda Önt úgy tájékoztatta, hogy a Micro$oft Widow$ képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait, az illető gonosz tréfát űzött Önnel.
  Ha Ön láma, és szeretné, hogy a Windows MÉGIS megkísérelje a felismerést, tanulmányozza gyorstalpaló tanfolyamunkat, majd kattintson a Beállítások észlelése Hálózati beállítások szétcseszése gombra.
 • Ha biztonságos helyet szeretne elérni, első teendője legyen, hogy sürgősen áramtalanítsa Widow$-os számítógépét, majd bújjon vissza barátnője mellé a puha ágyikóba.
  Ám ha Ön - úgy érzi, - kreatív, kalandvágyó személyiség, kattintson csak bármelyik menü tetszőleges parancsára. Lehetőség szerint a Start menű Futtatás parancsára kattintva, a parancssorba Regedit.exe parancsot begépelve, majd azt egy Enter billenytű lenyomásával megfejelve a megnyíló ablak bal oldali "létráján" tör(öl)jön ki 5-6 létrafokot.
 • Ha azonban Ön egy beszari nyúlbéla, és meghátrál a kalandok/kihívások elől, - azaz biztonágos(=unalmas, kiszámítható) internethasználatra vágyik,- akkor szoftverbeszerzés céljából keresse fel valamelyik Linux disztribúció, illetve a Netscape, a Mozilla, vagy az Opera weboldalát.

  A felszolgáló kitalálható, vagy eSDé-hiba történt.

  mail [~] tovább >>>